top of page

Installation och kalibrering

För att ett alkolås ska vara godkänt måste det installeras och kalibreras av en montör som är godkänd av Transportstyrelsen. När du får hjälp av våra experter kan du vara säker på att du alltid får godkända installationer och rådgivning i enlighet med de senaste lagarna och reglerna.

Vi är också godkänd montör enligt Transportstyrelsens krav för att installera alkolås anpassade för villkorade körkort.

Stort utbud av alkolås i Skåne

Hos Skåbi hittar ni ett brett utbud av alkolås i Skåne för att passa dina yrkesbehov och bilmärke. Vi är godkända montörer och serviceinstans för alkolås i Skåne av Transportstyrelsen. Med vår hjälp får du ett kvalitetssäkrat alkolås i Skåne som är kalibrerat och redo att använda direkt när du lämnar verkstaden. Du kan köpa alkolås i Skåne både som privatperson och företag.  

Godkända montörer av alkolås i Skåne 

För att ett alkolås ska vara godkänt måste det installeras och kalibreras av en montör som är godkänd av Transportstyrelsen. När du får hjälp av Skåbi kan du vara säker på att du alltid får godkända installationer och rådgivning i enlighet med de senaste lagarna och reglerna. Vi är även godkänd montör enligt Transportstyrelsens krav för att installera alkolås i Skåne anpassade för villkorade körkort. 

Alkolås i Skåne för privatperson & företagsbil  

Vårt sortiment av bilinredningslösningar inkluderar högkvalitativa alkolås i Skåne som är utformade för att förhindra att förare kör under påverkan av alkohol. Våra alkolås i Skåne är enkla att använda och ger tillförlitlig och noggrann mätning av alkoholhalten i utandningsluften. 

Alkolås i Skåne: Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar av alkolås i Skåne för alla typer av fordon, från personbilar och transportbilar till lastbilar och tunga fordon. Våra tekniker kan installera alkolås på ett professionellt och effektivt sätt, vilket ger dig en extra nivå av trygghet och säkerhet varje gång du kliver in i din bil.  

Kontakta oss idag för alkolås i Skåne till ditt fordon 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment av alkolås i Skåne, och hur vi kan hjälpa dig att främja säkerheten på vägarna.  

Efterfrågan på alkolås i yrkesfordorn ökar starkt. För att öka trafiksäkerheten installerar allt fler företag alkolås för att visa att man tar ansvar och inte tar risker på vägarna.  

Alkolås i Skåne

Service

Uppdaterade och kalibrerade alkolås innebär tryggare vägar för både dig och andra bilister. Som godkänd leverantör utför vi också kvalitetssäkrad service och kalibrering av alkolås, samt eventuell tömning av information enligt bestämda tidpunkter. Efter genomgången service får du alltid rekommendationer kring nästa service och användning framåt för att ditt alkolås alltid ska fungera så effektiv som möjligt.

bottom of page