top of page

Elektronik som underlättar

Inredningen i ditt arbetsfordon ska förenkla din vardag. För vissa arbeten är elektronisk utrustning i högsta grad nödvändig för att bli säkert och effektivt, som vid vägarbeten eller utryckning, vid andra arbeten är det en långsiktig investering i arbetsmiljö och ergonomi. Vi tar hand om dina krav och önskemål och anpassar elinredningen efter dem.

För din och andras säkerhet

Den elektroniska utrustningen vi monterar är alltid testad och godkänd för professionell användning redan hos tillverkaren. Nödvändig elektronisk utrustning som backsystem, GPS-teknik, varnings- och sökljus ökar både din och dina medtrafikanters säkerhet på vägarna. Vi erbjuder bilinredningar som ökar din arbetseffektivitet i det långa loppet och planerar dem noggrant för att optimera din säkerhet oavsett vilket uppdrag du befinner dig på väg till. Hos oss får du alltid säkerhetstestad elektronisk utrustning från branschgodkända tillverkare.

Säker drift, komfort för föraren och funktioner som underlättar vardagen. Det är vad rätt elektronik kan göra för dig. Vi installerar körjournaler, motorvärme, varnings- och sökljus, GPS-teknik, larm och andra elinstallationer som gör ditt arbete enklare.

Elektronik

bottom of page