top of page

Elbilar

Ett smidigt format, liten svängradie, nollutsläpp och kraften av uppgraderade elmotorer är fördelar vi kan förvänta oss av dagens eldrivna arbetsfordon. Vi behöver pålitliga bilar som är bekväma och som effektivt klarar uppgifterna vi ska utföra.

Alkè

Med Alkè kan vi hälsa en ny generation eldrivna arbetsfordon välkommen. Bilarna är byggda för att arbeta i tuffare klimat och att köra på sand, snö och is. Eftersom fordonen designades för off road-körning och frekvent professionell användning är konstruktionen robust med lång livslängd.

De olika modellerna ger dig en bredd i storlek, typ av lastutrymme och lastkapacitet. Därtill finns över 100 olika modifikationer eller tillägg du kan göra för att ytterligare anpassa bilen efter arbetet du tänkt utföra.

Enkel manövrering i trånga passager, körning i lut på upp till 35%, off road-transport, och laster på upp till 1630 kg. Det är vad Alkès olika modeller av arbetsfordon kan bidra med.

Elbilar

Robust konstruktion för arbete i hårt klimat

Service

I vår verkstad får du hjälp av utbildade tekniker som förstår hur viktigt ett fungerande arbetsfordon i vardagen är. Vi har öppet alla vardagar i veckan och kan vi assistera dig på plats skickar vi vår servicebil oavsett var i Skåne du befinner dig.

bottom of page