top of page

Insidan är viktigast. Hos oss hittar du kvalitativ bilinredning i Skåne. Vi inreder och anpassar ditt arbetsfordon med hjälp av svensktillverkade från Modul-System och System Edström och bygger in den funktion du behöver.

Bilinredning i Skåne

Optimera ditt arbetsfordon med bilinredning i Skåne

Är du på jakt efter professionell bilinredning i Skåne? Vi förstår vikten av att ha en effektiv och välorganiserad bilinredning, oavsett om det är för arbete eller fritid. Vi inreder och anpassar ditt arbetsfordon med hjälp av svensktillverkade Modul-System och System Edström och bygger in den funktion du behöver.

Helhetsleverantörer av bilinredning i Skåne

Skåbi är en helhetsleverantör av påbyggnad och bilinredning i Skåne - för alla typer av arbetsfordon. Med vår långa erfarenhet och expertis inom branschen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov för bilinredning i Skåne. Vårt sortiment av bilinredning i Skåne omfattar allt från lastutrymmen och skåp till hyllsystem och arbetsbänkar. Allt är designat för att optimera utrymmet i just din bil och göra arbetsdagen smidigare.  

System Edström

System Edström är marknadsledande tillverkare av bilinredning för servicebilar. I 60 år har de tagit fram flexibla inredningslösningar som utgår från att din servicebil ska fungera som en fullt utrustad arbetsplats. Här hittar du väl beprövade färdiga helhetslösningar, men också stor variationsmöjlighet som gör det lätt att skräddarsy efter dina behov. Med System Edström får du ett pålitligt, användarvänligt system som alltid låter dig hitta rätt verktyg snabbt.

Modul-System

Modul-System är ett praktiskt bilinredningssystem med skräddarsydda lösningar som standard. Systemet är tillverkat i lättviktsmaterial och har en generellt kort installationstid. Din funktion och hur du kommer att arbeta med din bil, är utgångspunkten när vi planerar en inredning med Modul-System för ditt fordon. Lättviktssystemet ger dig ett smidigare fordon med lägre bränsleförbrukning.

Service

Med varje nyinredd bil får du alltid en rekommendation om återkommande service från oss som bör ske med vissa intervaller. Det är en service som förebygger skador, garanterar säkerhet på vägen och bibehåller värdet på ditt fordon.

INREDNINGS-

FÖRSLAG

Välj din bilmodell

Här kan du se inredningsförslag från Modul-System och System Edström. Vi skräddarsyr inredningar för alla bilmärken och modeller.

Smart lösningar med SKÅBIs bilinredning i Skåne 

Vi maximerar smart förvaring, installerar nya funktioner och bygger om ditt fordon till ett säkrare och mer effektivt verktyg som är anpassat efter det arbete du ska utföra. 

Vi använder en kombination av högkvalitativa, svenskproducerade Modul-system och System Edström ihop med avancerad design för att säkerställa hållbarhet och funktionalitet i varje produkt vi levererar. Oavsett om du är yrkesförare, hantverkare eller äventyrsentusiast, har vi den perfekta lösningen på bilinredning i Skåne för dig.  

Kontakta oss för bilinredning i Skåne idag

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov för bilinredning i Skåne och påbörja resan mot en mer organiserad och effektiv arbetsdag. Med Skåbi får du inte bara förstklassig bilinredning, du får en partner som förstår dina behov och strävar efter att leverera hög kvalitet och service på din bilinredning i Skåne.

bottom of page