top of page

Insidan är viktigast. Vi inreder och anpassar ditt arbetsfordon med hjälp av svensktillverkade Modul-System och System Edström och bygger in den funktion du behöver.

Bilinredning

System Edström

System Edström är marknadsledande tillverkare av bilinredning för servicebilar. I 60 år har de tagit fram flexibla inredningslösningar som utgår från att din servicebil ska fungera som en fullt utrustad arbetsplats. Här hittar du väl beprövade färdiga helhetslösningar, men också stor variationsmöjlighet som gör det lätt att skräddarsy efter dina behov. Med System Edström får du ett pålitligt, användarvänligt system som alltid låter dig hitta rätt verktyg snabbt.

Modul-System

Modul-System är ett praktiskt bilinredningssystem med skräddarsydda lösningar som standard. Systemet är tillverkat i lättviktsmaterial och har en generellt kort installationstid. Din funktion och hur du kommer att arbeta med din bil, är utgångspunkten när vi planerar en inredning med Modul-System för ditt fordon. Lättviktssystemet ger dig ett smidigare fordon med lägre bränsleförbrukning.

Service

Med varje nyinredd bil får du alltid en rekommendation om återkommande service från oss som bör ske med vissa intervaller. Det är en service som förebygger skador, garanterar säkerhet på vägen och bibehåller värdet på ditt fordon.

INREDNINGS-

FÖRSLAG

Välj din bilmodell

Här kan du se inredningsförslag från Modul-System och System Edström. Vi skräddarsyr inredningar för alla bilmärken och modeller.

bottom of page