top of page

Stabila & smidiga lyft

Tunga lyft kräver stabilitet för att utföras säkert och med precision. De kranar och liftar vi rekommenderar utgår alltid från din bils kapacitet och dina önskemål kring prestation. Vi har lång erfarenhet av montering av olika typer av kranar, bakgavelliftar och vinschar och lägger stor vikt vid användarvänlighet och ergonomi. I vårt showroom i Staffanstorp hittar du exempel på lyftlösningar för arbetsfordon där du har möjlighet att testköra styrningen.

Vi planerar och installerar rörliga tillbehör som kranar och liftar med utgångspunkt i vad ditt arbete behöver. Beroende på din bilmodell rekommenderar vi lösningar från kvalitetsleverantörer som HIAB, Maxilift och HMF.

Kran och lift

Service

Hos oss får du kvalificerad service som alltid utförs av utbildade tekniker. Vi servar och reparerar alla modeller av kranar och liftar på arbetsfordon, vare sig du har fått dem monterade hos oss eller inte. För kranar och liftar rekommenderar vi en årlig service för att kunna säkerställa din funktion och minimera risken för att olyckor uppstår.

bottom of page