top of page

Uppgradera din bil

Det finns en enorm bredd i funktioner du kan lägga till din arbetsbil utan att behöva byta ut det arbetsfordon du har eller investera i ytterligare ett. Lösningen är påbyggnad. Vi monterar tippflak, kapell, kåpor, dubbelhyttsbyggnationer och mer. Genom att planera din påbyggnad utifrån det arbete du utför eller vill kunna utföra kan vi uppgradera ditt arbetsfordon för att passa din vardag. Våra tekniskt kunniga säljare har erfarenhet av flera olika typer av påbyggnad och hjälper dig gärna att jämföra olika alternativ.

En påbyggnad ger ditt arbetsfordon ett större användningsområde genom att lägga till en eller flera nya funktioner. Vi kan öka din lyftkraft, höja maxlastvikten eller stärka din bil för att klara längre gods eller gods som sliter mer vid på- och avlastning.

Påbyggnad

Skåpbyggnation

För smartare, säkrare och mer effektiv förvaring monterar vi Skåbiskåp. Vi bygger dem i tre grundvarianter och anpassar dem efter dina behov. Grundskåpen är chassiskåp, flakskåp och baljskåp. I samband med skåpbyggnationen ser vi också över bilens helhetsutseende och efter ditt önskemål anpassar vi genom att till exempel montera ett kjolpaket under skåpet. Vi tar också hand om att lacka eller foliera hela eller delar av påbyggnaden så att ditt arbetsfordon får en enhetlig profil.     

bottom of page